Daglig leder og gründer av Regenerative

Dr. Shelley Khullar Godtfredsen
DDS FDSRCS MSC. DR.ODONT/PH.D

«Jeg har alltid vært fascinert av biologi på cellenivå. Hele konseptet om å stimulere kroppens egen evne til å hele seg selv er hva Regenerative presenterer. Ingen av oss liker at kroppen og ansiktet blir eldre. Naturlige behandlingsmuligheter med egne stamceller er nå en dokumentert realitet».

– Vårt team består av et erfarent, dyktig og fagorientert helsepersonell som har en spesiell interesse for stamcellebaserte behandlinger.

 

Bakgrunn

Dr. Shelley Khullar Godtfredsen har de siste 20 årene arbeidet som spesialist i oral kirurgi både innenfor EU, Sveits og i Norge. Hun har operert og utført et bredt spekter av behandlingsformer, både på offentlige sykehus og i privat praksis. Rekonstruksjon av tapt benvev på implantatpasienter er blant hennes største spesialiteter. Hun brenner for forskning og utvikling av nye metoder, og har derfor brukt mye tid på nettopp det, både i Norge og i utlandet.

Dr. Shelley Khullar Godtfredsen er tannlege i bunn, og tok sin grunnutdannelse i Manchester University i 1986. Som nyutdannet tannlege fikk hun stipend av ICI Pharma til å studere Epstein Barr Virus ved The Prince of Wales Hospital i Shatin i Hong Kong. Hun har tatt sin spesialitet (FDSRCS) på The Royal College of Surgeons i London, doktorgrad ved Universitetet i Oslo, avdeling for Oral Kirurgi og Oral Medisin og har en master i Implantologi og Bone Reconstruction fra Cranio-Maxillo Facial Department, Westphalian University of Munster iTyskland. Hun har også vært tilknytter tilknyttet Karolinska Sykehuset i Stockholm og Avdeling for Cell Biology ved Universitetet i Bergen.

 

Forskning

I 2011 startet hun et forskningsprosjekt som ekstern forsker ved Harvard School of Dental Medicine, Department of Developmental Biology. Hun og hennes kolleger ved Harvard har så langt publisert to forskningspublikasjoner relatert til årsaken bak ekstrem beindestruksjon i ansiktsskjelettet blant en gruppe pasienter i Vest-Afrika. De er nå i gang med å etterforske på DNA-nivå faktorene som de tror forårsaket denne sykdommen.

Vårt team

Dr. Thomas Hanche-Olsen

Spesialist i ortopedisk kirurgi

Jobber til daglig som overlege ved ortopedisk avdeling, Drammen Sykehus. Uteksaminert ved Universitetet i Oslo 2003, og har jobbet med forskjellige typer ortopedisk kirurgi siden 2006. Han har mange års erfaring med vurdering og behandling av smerter og plager i ledd, sener og muskler. Hovedtyngden er protesekirurgi hos pasienter med slitasje i hofter og knær. I tillegg har han solid og variert erfaring med behandling av forskjellige skader i bevegelsesapparatet.

Dr. Terje Peder Hanche-Olsen

Medisinsk ansvarlig

Spesialist i anestesi, intensiv og smertebehandling
Er til daglig barneanestesi/intensivlege ved OUS Ullevål. Han er utdannet ved Universitetet i Oslo. Han har vært spesialist i anestesi, intensiv og smertebehandling siden 2001. Han har bred erfaring både fra privat og offentlig medisinsk virksomhet, forskning og ledelse innen globale helseprosjekter. Har nesten 20 års erfaring fra anestesi for plastisk kirurgi både i det offentlige og private.

Benedicte Hanche-Olsen

Assisterende daglig leder - Dermatologisk sykepleier

Ble utdannet sykepleier i 2004 og har siden jobbet innen sykehus, kommunehelsetjeneste og psykiatri. Startet videreutdannelse i kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Høgskolen i Sørøst-Norge og Senzie akademiet høsten 2016. Ferdig utdannet våren 2017. Hun brenner for sunn hudhelse, forebyggende behandlinger og resultater. Hun er opptatt av det helhetlige bildet, da det er mange faktorer som avgjør om hudhelsen er god.

«deg selv – bare bedre»