Behandlingskonsept

iPRF, forkortelse for «Injectable Platelet Rich Fibrin», spiller hovedrollen i alle Regenerative sine medisinske hudbehandlinger. iPRF er et serum som utvinnes ved at det tas blodprøver som sentrifugeres slik at blodet skiller seg. Serumet/plasmaet som hentes ut inneholder vekstfaktorer og en begrenset mengde stamceller som er viktige for fornyende prosesser i cellene dine, samt cytokiner som produserer nye celler og det viktige proteinet fibrin som lager sterke, holdbare bindinger. Fibrin brukes til å bygge volum, fjerne fine linjer og minimere dype rynker. Det største resultatet kommer over tid, og vil
 derfor være veldig naturlig. Dette skyldes at stamceller, vekstfaktorer, cytokiner og blodplater fortsetter å produsere kollagen lenge etter den første injeksjonen.

Da iPRF høstes fra pasientens eget blod er det ingen risiko for allergiske reaksjoner eller blokkering av blodårer (nekrose).

iPRF er en videreutvikling av den velkjente Drakula-behandlingen PRP (Platelet Rich Plasma), som i hovedsak består av plasma/serum uten fibrin. Både PRP og iPRF har vært brukt lenge innen medisin, blant annet i behandling av sår som ikke vil heles, oralkirurgi, ortopedi og plastisk kirurgi.

Regeneratives team består av et erfarent, dyktig og fagorientert helsepersonell som har en spesiell interesse for stamcelle behandlinger.

Regenerative

Våre behandlinger

Regenerative bruker iPRF til å behandle rynker, linjer og tap av volum i ansikt og lepper, men også til behandling av ledd. Ettersom vi utelukkende benytter ditt eget blod, er behandlingen svært trygg. Det finnes ingen risiko for allergiske eller negative reaksjoner på produktet.

Les mer om alle våre behandlinger her

«deg selv – bare bedre»