Dermalux LED Lysterapi

 

Dermalux har den nyeste teknologien og er markedets beste lysbehandling – LED fototerapi (lysterapi). Behandlingen har blitt kåret til den beste estetiske behandlingen 5 år på rad i England!

Dette er en ikke-invasiv behandling som utnytter kraften av lys til å stimulere, reparere, balansere og fornye huden, og den kan forbedre uønskede hudtilstander på ansikt og kropp (acne, inflammasjoner)

LED lysterapi har mange kliniske studier som beviser hvordan ulike bølgelengder har en hudfornyende, anti-inflammatorisk og helende effekt på huden.

UV-lys er skadelig, men kontrollerte nivåer av blått, rødt og nær infrarødt er fordelaktige for huden vår. LED-lysterapi retter gunstige bølgelengder inn i hudens dypeste lag. Lyset gir cellene energi og stimulerer hudens metabolske prosesser. Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Hudceller som er aktivert fungerer bedre og kan regenerere opptil 200% raskere.

PRISER:
Dermalux lysbehandling – kr 249,-
Dermalux lysbehandling x 10 – kr 2.240,-
Dermalux lysbehandling + Dermapen – kr 2.600,-
Dermalux lysbehandling + Dermaplaning/Shave – kr 1.150,-

Behandlingene

Behandlingen tar ca 20 min, passer for alle hudtyper, og  kan utføres hele året.

Dermalux Regenerative pakke skreddersys for deg og ditt behov.

Dermalux blått lys 415nm: Denne bølgelengden ødelegger bakterien P.Acne og har samtidig en kraftig antibakteriell egenskap. Det blå lyset er samtidig med å redusere talgproduksjonen. Den har også en antiinflammatorisk effekt og forbedrer hudkvaliteten uten irritasjon.

Dermalux rødt lys 633nm: Hudforyngende rødt lys akselererer cellefornyelsen, øker kollagen og elastinsyntesen, øker fuktighetsbalansen og gir en glattere og fastere hud.
Mikrosirkulasjon og lymfesystemet blir også stimulert, og huden kvitter seg raskere med avfallsstoffer.

Dermalux nær infrarødt lys 830nm: Denne bølgelengden blir absorbert dypest i huden. Infrarødt lys reparerer, og gir avanserte foryngelsesfordeler, beroliger rødhet/rosacea, akne, irritasjon/inflammasjon og reduserer pigmentering. Den har samtidig en kraftig antiinflammatorisk effekt.

Indikasjoner for LED fototerapi:

• Anti age – fine linjer og gir en jevnere hudtone
• Akne og porer
• Hyperpigmentering
• Rosacea, rød og irritert hud
• Dehydrert og ujevn hudtone
• Inflammatoriske hudtilstander
• Raskere restitusjonstid og smertelindrende effekt
• Avslapning og velvære (happy light)