Våre behandlinger

Regenerative bruker iPRF til å behandle rynker, linjer og tap av volum i ansikt og lepper, men også til behandling av ledd. Ettersom vi utelukkende benytter ditt eget blod, er behandlingen svært trygg. Det finnes ingen risiko for allergiske eller negative reaksjoner på produktet.

Dermalshave

En peeling uten kjemikalier; en manuell fjerning av døde hudceller og hår med en slags skalpell. Anbefales før alle de andre behandlingene for at iPRF serumet skal absorberes best mulig.
Les mer

Voluminjeksjoner og mesoterapi

Vi injiserer det fibrinrike plasmaet (iPRF) inn i de innsunkne områdene i kinnene via munnhulen. På den måten unngår vi blåmerker. Mesoterapi er små injeksjoner med iPRF som settes direkte i linjer og rynker.
Les mer

Dermapen

Hudforyngelse og ”ansiktsløft ”uten kirurgi. Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand.
Les mer

Lepper

Bruk av iPRF stimulerer leppene dine slik at de blir fyldigere over tid. Leppene vil også få en naturlig fasong.
Les mer

AQUAGOLD® Fine Touch

Dette er en spesiell og nyutviklet behandlingsmetode, individuelt tilpasset og utformet for hver pasient. Ved Regenerative skreddersyr vi en cocktail med iPRF. Består av 20 gullbelagte kirurgiske stålnåler som trenger 0,6 mm inn i huden og leverer bioaktive forbindelser direkte inn i dermis.
Les mer

Dermalux Medisinsk Led Fototerapi

Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Passer for alle hudtyper, behandling er smertefri og kan utføres hele året. Har også bra resultater med behandling av akne. Denne behandlingen er anbefalt som en avslutning av alle Regeneratives behandlinger.
Les mer

Muskelavslappende Injeksjoner

I noen tilfeller anbefaler vi bruk av muskelavslappende medikamenter i forkant av behandlingen, for å minimere rynker forårsaket av ansiktsuttrykk (som smile- og sinnarynker).
Les mer

Regenerative Signatur

Regenerative Signatur er den mest effektive Regenerative hudbehandlingen. Her kombinerer vi alle behandlingene over (ikke Aquagold og botox) til en rimelig pris. Effekten av Regenerative behandlinger gradvis, derfor liker vi og begynne med denne kombinsjonen for og deretter finpusse med enkle behandlinger for å best møte den enkelte pasients behov.
Les mer

Behandling av Hår

Hårtap (Androgen Alopecia) berører opptil 30% av menn over 30 år og 50 % av menn over 50 år. Kvinner opplever også utfordringer med tap av volum og fylde.
Les mer

Behandling av Ledd

Behandlinger for ledd- og senesmerter ved Regenerative tar sikte på å forbedre funksjonen, redusere smerte og regenerere berørte ledd. De anvendte teknikkene er basert på sunne vitenskapelige prinsipper som har blitt godt dokumentert i medisinsk litteratur.
Les mer

Produkter

Me Line er en kremserie som har spesialisert seg på behandling av pigment og solskader. Vi skiller mellom solskader, post inflammatorisk pigment og melasma hovedsakelig.
Elixir Cosmeceuticals er utviklet av norske hudleger, og de eksklusive produktene er sammensatt med riktig konsentrasjon av aktive og dokumenterte virkestoffer.
Les mer

Følg oss på sosiale medier