Volum injeksjoner og Mesoterapi:

Når ansiktet eldes mister vi gradvis underhudsfettet, og produksjonen av kollagen og elastin avtar. Dermed taper man volum i ansiktet, blant annet ved at kinnene synker inn. iPRF (stimulerer dine egne hudceller til å regenerere og gjenoppbygge volum på en naturlig måte.

Vi tar en blodprøve, sentrifugerer blodet og bruker fibrinen til og fylle rynker og gi litt volum om ønsket. Fibrinen stimulerer cellene til fornyelse over tid, og huden blir stadig bedre. Siden det er pasientens eget kollagen som genereres, kan effekten vare fra et til to år. Dette skyldes at cytokiner, vekstfaktorer og blodplater fortsetter å produsere kollagen lenge etter den første injeksjonen.

Ved volum injeksjoner injiserer det fibrinrike plasmaet (iPRF) inn i de innsunkne områdene i kinnene via munnhulen. På den måten unngår vi blåmerker. Ettersom vi utelukkende benytter ditt eget blod, er behandlingen svært trygg.

Mesoterapi er bruk av fibrin som filler, hvor det brukes en veldig liten nål (4 mm) til å injisere serumet slike at vi kan fjerne fine linjer og minimere rynker.

Det finnes ingen risiko for allergiske reaksjoner eller blokkering av blodårer (nekrose) da ingen kjemikalier blir brukt.

PRISER: Mesoterapi – kr 2.200,-
Voluminjeksjoner med iPRF – kr 2.400,-