MUSKELAVSLAPPENDE INJEKSJONER

I de tilfellene der det er behov for å minimere rynker forårsaket av ansiktsuttrykk (som smile- og sinnarynker) tilbyr vi behandling med muskelavslappende medikamenter i etterkant av behandlingen av statiske rynker, volumtap og hudkvalitet med iPRF.

Botulinumtoksin er et laboratorie-produsert stoff. Botulinumtoksin blokkerer impulsen fra nerven til de små ansiktsmusklene, som forårsaker at linjer og rynker forminskes drastisk i det området som behandles. Når ikke musklene trekkes sammen lenger, glattes huden ut. Vi bruker dette på panne, mellom øyenbrynene og rundt øynene.

Slik foregår behandlingen

Under behandlingen blir det brukt en veldig tynn nål, som er nærmest smertefri. Det tar ca 10-15 minutter, ingen nedetid og effekten kommer gradvis over en 2 ukers tid.Det er ikke mulig å forutse hvordan behandlingen kommer til og virke på hver enkelt person, men det beregnes at behandlingen skal vare i snitt 3 måneder. Bivirkninger som kan oppstå er reaksjoner på innstikksted, ubehag eller blåmerker. I sjeldnere tilfeller kan botulinumtoksinet spre seg, til uønskede muskler. Dette kan føre til forbigående tunge-og hovne øyelokk og trette øyne.

Pris varierer mht hvilket område som skal behandles. Se våre priser