E
R
X
O
T
T
EXORT

Regeneratives medisinske hud behandlinger er NATURLIGE, TRYGGE og EFFEKTIVE

Konseptet vårt er å stimulere kroppens egen evne til å hele seg selv. Vi bruker fibrin (iPRF) fra ditt eget blod, dette er et sterkt protein rik av vekstfaktorer, blodplater, cytokiner og en begrenset andel med stamceller som stimulerer dine egne hudceller til å begynne og jobbe igjen. Fibrin brukes til og bygge volum, fjerne fine linjer og minimere dype rynker. Det største resultatet kommer over tid, og vil derfor være veldig naturlig. DEG SELV, BARE BEDRE.

Ved en Regenerative behandling finnes det ingen risiko for allergiske reaksjoner eller blokkering av blodårer (nekrose) da ingen kjemikalier blir brukt.

Våre behandlinger

Regenerative bruker iPRF til å behandle rynker, linjer og tap av volum i ansikt og lepper, men også til behandling av ledd.

Dermalshave

Dermalshave er en peeling uten kjemikalier; en manuell fjerning av døde hudceller og hår med en slags skalpell. Anbefales før alle de andre behandlingene for at iPRF serumet skal absorberes best mulig.
Les mer

Voluminjeksjoner og mesoterapi

Ved voluminjeksjoner injiserer det fibrinrike plasmaet (iPRF) inn i de innsunkne områdene i kinnene via munnhulen. På den måten unngår vi blåmerker. Mesoterapi er små injeksjoner med iPRF som settes direkte i linjer og rynker.
Les mer

Dermapen

Hudforyngelse og ”ansiktsløft” uten kirurgi. Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud samt en synlig forbedring av den generelle hudtilstand.
Les mer

Lepper

Bruk av iPRF stimulerer leppene dine slik at de blir fyldigere over tid. Leppene vil også få en naturlig fasong.
Les mer

AQUAGOLD® Fine Touch

Dette er en spesiell og nyutviklet behandlingsmetode, individuelt tilpasset og utformet for hver pasient. Ved Regenerative skreddersyr vi en cocktail med iPRF. Består av 20 gullbelagte kirurgiske stålnåler som trenger 0,6 mm inn i huden og leverer bioaktive forbindelser direkte inn i dermis.
Les mer

Medisinsk Led Fototerapi

Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser. Passer for alle hudtyper, behandling er smertefri og kan utføres hele året. Har også bra resultater med behandling av akne. Denne behandlingen er anbefalt som en avslutning av alle Regeneratives behandlinger.
Les mer

Muskelavslappende injeksjoner

I noen tilfeller anbefaler vi bruk av muskelavslappende medikamenter i forkant av behandlingen, for å minimere rynker forårsaket av ansiktsuttrykk (som smile- og sinnarynker). Dette gjør også at iPRF kommer til og fungere bedre på dette området.
Les mer

Regenerative Signatur

Regenerative Signatur er den mest effektive Regenerative hudbehandlingen. Her kombinerer vi alle behandlingen (ikke Aquagold og botox) til en rimelig pris. Effekten av Regenerative behandlinger kommer gradvis, derfor liker vi og begynne med denne kombinasjonen for og deretter finpusse med enkle behandlinger for å best møte den enkelte pasients behov.
Les mer

Behandling av Hår

Hårtap (Androgen Alopecia) berører opptil 30% av menn over 30 år og 50 % av menn over 50 år. Kvinner opplever også utfordringer med tap av volum og fylde.
Les mer

Behandling av Ledd

Behandlinger for ledd- og senesmerter ved Regenerative tar sikte på å forbedre funksjonen, redusere smerte og regenerere berørte ledd. De anvendte teknikkene er basert på sunne vitenskapelige prinsipper som har blitt godt dokumentert i medisinsk litteratur. Regenerative behandlinger bruker ikke noen kunstige tilsetningsstoffer eller stoffer for å oppnå de ønskede effektene. Behandlingene er basert på å oppnå høye konsentrasjoner av vekstfaktorer, cytokiner og stamceller avledet fra eget blod eller fettvev. Disse injiseres deretter under kontrollerte forhold i passende fellesrom.
Les mer

Vår blogg

Se siste nytt i vår – BLOGG

Medisinsk lysterapi for behandling av hud

Medisinsk lysterapi for behandling av hud Ulike former for lysterapi har vært på markedet en stund. Det brukes flittig i spabehandlinger fordi man vet at ...

Read More

Høyere viker og tynnere hår?

Høyere viker og tynnere hår? Alt du trenger å vite om REGENERATIVE iPRF-behandling mot hårtap! Mange fotball- og baseballspillere har brukt blodbehandlingen Injectable Rich Fibrin ...

Read More

Hva er egentlig en stamcelle?

Hva er egentlig en stamcelle? Du har helt sikkert hørt om stamceller! Men hva er egentlig en stamcelle, og hva skiller en stamcelle fra en ...

Read More

Ny forskning: Yngre med ungt blod?

Ny forskning: Yngre med ungt blod? I linken under hevder Stanford-biologen Tony Wyss-Coray endelig å ha funnet ungdomskilden. Den er finnes allerede inne i oss, nærmere ...

Read More

PRP, PRF – hva er egentlig forskjellen?

PRP, PRF – hva er egentlig forskjellen? Behandling med PRP (Platelet Rich Plasma) har vært benyttet i et tiår allerede. Behandling har vært brukt rent ...

Read More

Volumbehandling med fillere eller iPRF, hva er forskjellen?

Volumbehandling med fillere eller iPRF, hva er forskjellen? På nesten hvert gatehjørne kan du nå få fylt opp innsunkne lepper og gjøre ansiktet «happy» igjen ...

Read More

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Følg oss på:

Våre fornøyde kunder sier:

«deg selv – bare bedre»

Har du spørsmål om vår stamcellebehandling?  Send til Messenger