Hud

Når ansiktet eldes mister vi gradvis underhudsfettet, og produksjonen av kollagen og elastin avtar. Dermed taper man volum i ansiktet, blant annet ved at kinnene synker inn. iPRF (Les mer om iPRF her) stimulerer dine egne hudceller til å regenerere og gjenoppbygge volum på en naturlig måte.

Regenerative bruker iPRF til å behandle rynker, linjer og tap av volum i ansikt. Ettersom vi utelukkende benytter ditt eget blod, er behandlingen svært trygg.

Slik foregår behandlingen

• Først fjernes døde hudceller og hår med dermal shave, en form for skalpell. Shavingen gjør huden mer porøs slik at huden tar i mot behandlingen på en bedre måte.
• Dernest injiseres fibrinrike plasmaet (iPRF) inn i de innsunkne områdene i kinnene via munnhulen. På den måten unngår vi blåmerker.
• Ved Dermapen brukes iPRF som serum. Dermapen lager mange små kanaler, og serumet vil fylle disse og dermed virke på cellenivå i huden. Dermapen lurer også huden til å tro at den får en skade, og den oppstrammende reparasjonsprosessen settes i gang i huden.
• Mesoterapi er små injeksjoner med iPRF som settes direkte i linjer.

 

Tillegg:

I de tilfellene der det er behov for å minimere rynker forårsaket av ansiktsuttrykk (som smile- og sinnarynker) tilbyr vi behandling med muskelavslappende medikamenter i forkant av behandlingen av statiske rynker, volumtap og hudkvalitet med iPRF.

Regenerativ AquaGold behandling

Aqua Gold er en spesiell og nyutviklet behandlingsmetode, individuelt tilpasset og utformet for hver pasient. Den består av 20 gullbelagte kirurgiske stålnåler som trenger 0,6 mm inn i huden og leverer bioaktive forbindelser direkte inn i dermis (den delen av huden som gir styrke og elastisitet). Ved Regenerative skreddersyr vi en cocktail med PRF (blodplate Rich Fibrin / stamceller / plasma / vekstfaktor). Man kan også blande med en liten mengde toksin (stoff som endrer nervecellens egenskaper) og- eller vitaminer.

Vi bruker aldri filler i en Regenerative AquaGold behandling. Hver av de 20 hule nålene i AquaGold-enheten er meget små, enda tynnere enn et menneskehår (0,13 mm bredt). Mild erytem (hudrødme), ​​eller rødhet ses umiddelbart etter prosedyren og vil typisk forsvinne innen tolv til tjuefire timer. Sminke og normal hudpleie kan gjenopptas påfølgende dag. Resultatene kan vare tre til fire måneder. AQUAGOLD® Fine Touch er en ideell behandling 7-10 dager eller før en spesiell begivenhet når du vil vise deg på ditt beste.

DERMALUX LED FOTOTERAPI

Dette er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, er en «no hands» behandling, smertefri og behandlingene kan utføres hele året.
Konsentrert lys aktiverer celler og stimulerer hudens naturlige foryngelsesprosesser.
Hudceller som er aktivert fungerer bedre og kan regenerere opptil 200% raskere.
Indikasjoner for LED fototerapi:

• Anti age – fine linjer og gir en jevnere hudtone
• Akne og porer
• Hyperpigmentering
• Rosacea, rød og irritert hud
• Dehydrert og ujevn hudtone
• Inflammatoriske hudtilstander
• Raskere restitusjonstid og smertelindrende effekt
• Avslapning og velvære (happy light)