ADSC

Innovativ og effektiv stamcelle basert behandling for ledd med lett til moderat artose; ADSC, dvs. «Adipose Derived Stem Cells». Dette er en behandling hvor vi bruker en høy konsentrering av Stamceller, som vi høster i fettvev fra pasientens mageområde. En enkel behandling som gir betydelig forbedring av smerte og bevegelighet.

Når denne vektbærende knokkelen blir berørt av leddsykdom og slitasje minsker det helt klart livskvalitet og fysiske funksjoner man bruker i hverdagen. Bruken av ADSC har vist seg både å redusere smerter og regenerere leddbruskskader. Det vil si at det faktisk dannes nytt og frisk vev fra stamcellene som er høstet ut av fettvevet til pasienten. ADSC blir hentet fra nedre mageregion ved fettsuging. Fettvevet inneholder høy konsentrasjon av stamceller som har de ønskede, regenerative egenskapene. Vitenskapelige studier har vist at denne behandlingen er en enkel, effektiv behandling for artrose i ledd.

Vennligst ser vårt bibliografi for helse personell under «Konsept» En behandling med ADSC gir betydelig reduksjon i ledd smerte. Regenerative er derfor veldig stolt over å kunne tilby denne innovative og effektive behandlingen til våre pasienter. Les gjerne bloggen vår om den første behandlingen vi gjorde og pasientens kommentar etterpå.

Se våre priser