IPRF

IPRF stamcelle behandling av ledd egner seg best hos pasienter med mild til moderat artrose, og derfor vil tidlig diagnostikk og behandling være fordelaktig. Dette vil kunne begrense eller forsinke utviklingen av mer alvorlig artrose. Flere undersøkelser har påvist betydelig forbedring, (50 – 90% smerte fri), etter behandlinger med iPRF.

Behandlingen PRP (Platelet Rich Plasma) ble utviklet for ca 10 år siden. Fordelen er at det er betennelsesdempende, men også at den stimulerer cellene til å reparere ødelagt vev og å danne nytt vev (regenerativ). Denne teknikken har blitt videreutviklet, og nå bruker vi iPRF i behandling av ødelagte ledd som med sin høyeste konsentrasjon av stamceller og regenerative vekstfaktorer, og dermed mer langvarig effekt.

iPRF, forkortelse for «Injectable Platelet Rich Fibrin» er et serum som utvinnes ved at det tas blodprøver som sentrifugeres slik at blodet skiller seg. Serumet/plasmaet som hentes ut inneholder vekstfaktorer som er viktige for fornyende prosesser i cellene dine, stamceller som produserer nye celler og det viktige proteinet fibrin som lager sterke, holdbare bindinger.

Normalt vil det være behov for 4-6 behandlinger med ca 2 ukers mellomrom. Etter hver behandling kan du leve som normalt. Du kan føle litt lett ømhet noen timer etter behandlingen.

Vi tilbyr foreløpig iPRF-og ADSC -behandling mot følgende plager:

Artrose: Skulder, kne, hofte og ankel. Mindre ledd på forespørsel.
Sener: Smerter og betennelse i akilles, skulder (slimpose), tennis albue, jumpers knee, m.m.

Se våre priser