E
R
X
O
T
T
EXORT

Fyldigere lepper – helt naturlig!

Fyldigere lepper – helt naturlig!

Leppetrendene har variert mye gjennom tidenes løp, og har vært påvirket av alt fra dronninger til superstjerner. Før filmens tid var det adelen med sine markante dronninger og prinsesser som Dronning Elisabeth I og Marie Antoinette som førte an leppetrendene. Men da stumfilmen kom, og etter hvert vanlig film, ble kvinner over hele verden inspirert til å forme munnene sine små, runde, med og uten tydelig amorbue, naturlig eller veldig plumpet av filmstjerner. Dama som kanskje har påvirket leppemoten lengst de siste tiårene er Marilyn Monroe med sine svulstige, røde lepper, og som er en leppeform som fortsatt lever i beste velgående. Pamela Anderson og Friends-stjenene holdt trenden med store, runde og nude lepper markert med mørk lipliner levende på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Angelina Jolie var derfor et befriende pust da hun på 2000-tallet prydet lerretet med sin fyldige, men naturlige trutmunn.

Som en følge av det har kvinner i alle aldre verden over hatt Angelinas lepper høyeste på ønskelisten. De har også vært villige til å strekke seg langt for å få ønsket sitt oppfylt. Det har resultert i en rekke groteske resultater som blant annet har tatt i utgangspunktet vakre og populære skuespillerinner av filmlerret. Ikke minst har vi hatt en boom av såkalte andelepper i årevis, gjerne så fulle at de har vrengt seg helt, og som dessverre lever i beste velgående fortsatt.

Hva som har ført til at denne type estetikk har blitt så akseptert blant kvinner i nesten alle aldre er et lite mysterium. Vi vet at selvbildet har mye og si på hva vi er villig til å gjøre, og kan derfor være en medvirkende årsak til at leppene til slutt flyter over sine bredder. Det er heller ikke bare i båtverdenen at man får den såkalte «fotsyken» slik at man hele tiden higer etter noe som er større. Har man først fått smaken på større lepper er det mulig å se seg blind på sin egen symmetri. Om man da ikke har en profesjonell behandler som setter foten ned ender du lett opp med mindre estetiske andelepper.

De siste årene har vi blitt inspirert og påvirket gjennom sosiale medier, reality-stjerner og modeller. En Hollywood-trend som også har nådd vårt langstrakte land er den såkalte keyhole-leppen med et tydelig hull i midten. Den skal i følge eksperter passe alle aldre, men den aller største inspirasjonskilden til trenden er Kylie Jenner sin enorme transformasjon, og som forståelig nok påvirker veldig mange.

La oss få det konstatert! Såkalte andelepper er hverken naturlig, estetisk pent eller trendy. Man kan på mange måter si at andeleppe nærmest har blitt et skjellsord, og nettopp på grunn av faren for å ende opp med leppene på utstilling er det mange som velger bort å gjøre en estetisk behandling på leppene.

Vi vet at mange som kommer til en klinikk for å få fyldigere lepper ønsker at resultatet skal bli naturlig. Så naturlig at ingen skal ane at man har gjort en forbedring på leppene. Men selv den minste forhøyningen i ytterkant av leppene kan gi et unaturlig resultat, og dessuten avsløre at du har jukset litt.

Å skape naturlige lepper er vanskelig. Det krever en profesjonell behandler med lang erfaring, men som også som har en estetisk sans. Behandleren er sin egen reklameplakat, og derfor er det en stor sjanse for at du får hennes estetikk på din munn.

 

Regenerativ leppebehandling

Trenden er definitivt naturlige lepper, men de skal samtidig være ungdommelige og se sunne ut. Det er flere grunner til at leppene eldes og skrumper inn. Hovedårsaken er at de rett og slett blir dehydrerte. På sommeren blir de dehydrert av solen, mens om vinteren er det den tørre luften som kulden gir som trekker fuktigheten ut av leppene. Om du røyker så er du garantert de vertikale linjene rundt munnen i tillegg. Gode leppebalmer, solfaktor og sunt kosthold med gode oljer er forebyggende, men aldring kan man allikevel ikke stoppe.

Regenerative tilbyr en helt naturlig behandling som gir volum til leppene igjen og minimerer linjene rundt munn – uten å bruke filler. Regenerative bruker utelukkende et produkt fra ditt eget blod til å skape volum. Behandlingen kalles iPRF, som du kan lese mer om på våre nettsider.

Produktet består av dine egne vekstfaktorer og stamceller som reparerer ødelagt vev og produserer nye celler. Fibrin er blodprotein som kommer som en tykk masse. Det sprøytes inn i leppene, og vil gi en veldig naturlig fylde. Når fibrinet er brutt ned har det avgitt disse vekstfaktorer og stamceller som fortsetter å jobbe med leppene dine til å skape sin egen naturlige fylde.

Comments are closed.

advanced-floating-content-close-btn

Har du spørsmål om vår stamcellebehandling?  Send til Messenger