E
R
X
O
T
T
EXORT

Regenerative har endelig utført sin første ADSC!

Regenerative har endelig utført sin første ADSC!

Regenerative bruker stamceller i alle behandlingene for både hud, lepper, hårtap og ledd. Behandlingsformen vi bruker kalles for iPRF som står for Injectable Platelet Rich Fibrin. Her blir stamcellene høstet ut fra pasientens blod. Fra iPRF drar vi også nytte av fibrin (blodprotein) som er med på å gi volum, men som også gjør at vekstfaktorer og stamceller fra blodet får jobbe med det skadede vevet ganske lenge.

Nå har vi gått enda lengre, og Regenerative sine leger har nå utført sin første behandling med såkald ADSC. Det er en forkortelse for Adipose Derived Stem Cell som rett og slett betyr stamceller utvunnet av fett. Du har nemlig enda større konsentrasjon av stamceller i fettet ditt, noe som gjør det ekstra attraktivt å bruke dette i våre behandlinger. Teknologien for å vinne ut disse stamcellene er der i mot mer avansert enn å vinne ut fra blodet.
Vi er derfor veldig stolte av å være blant de først i Norge til å utføre denne behandlingen som kan betegnes som neste generasjon stamcelleteknologi.

Les mer om hva stamcellebehandlinger kan gjøre her

 

ADSC til behandling av artrose i knær

Artrose i knærne er den vanligste formen for artrose på verdensbasis. Når denne vektbærende knokkelen blir berørt av leddsykdommen minsker det helt klart livskvalitet og fysiske funksjoner man bruker i hverdagen. Bruken av ADSC har vist seg både å redusere smerter og regenerere leddbruskskader. Det vil si at det faktisk dannes nytt og frisk vev på grunn av stamcellene som er høstet ut av fettvevet til pasienten. ADSC blir enkelt hentet fra nedre mageregion ved fettsuging. Utbyttet av dette inneholder altså en høy konsentrasjon av stamceller som har de ønskede, regenrative egenskapene. Vitenskapelige studier har vist at denne behandlingen er en enkel, effektiv behandling for artrose i knær. Regenerative er derfor veldig stolt over å kunne tilby denne innovative og effektive behandlingen til våre pasienter. Under ser du hvordan det foregikk på vår aller første ADSC!

Slik gjøres det!

1 Regenerative sine leger har nå utført sin aller først behandling med ADSC på et smertefullt kne, og er forundret over at en post-pasient kan være så bevegelig!

 

2 Stamceller via ADSC høstes altså ut fra magefettet til pasienten ved at det gjøres en fettsuging i nedre regionen av magen.

3 Stamcellene blir høstet ut av fettet ved at det filtreres i flere trinn i en spesiell rekkefølge.

4 Det siste filtreringstrinnet fanger til slutt konsentratet av stamcellene opp i et spesielt, avlangt filter.

 

5 Konsentratet av regenererende stamceller blir så injisert i det smertefulle kneet grunnet artrose.

 

Klikk her for å bestille konsultasjonstime nå!

Comments are closed.

Har du spørsmål om vår stamcellebehandling?  Send til Messenger