E
R
X
O
T
T
EXORT

Stamcelle-behandling

Stamcellebehandling
Fremtidsrettet, og et fantastisk verktøy for bedre helse! – Se video!

Det er ikke uten grunn at vi kaller klinikken vår for Regenerative. Regenerativ medisin går i hovedsak ut på å få kroppen til å gjøre jobben selv med å reparere det som er skadet, noe som bør være det aller beste. Behandlinger med pasientens egne stamceller er regenerativ medisin, og det er det vi bruker i våre behandlinger på klinikken. Stamcellebehandlinger har vært forsket på i årevis, og for cirka ti år siden begynte man å behandle pasienter med det vi kaller for PRP (Platelet Rich Plasma) som høstes ut fra pasientens blod. Det har blant annet blitt brukt i behandling av sår som ikke vil heles, oralkirurgi, ortopedi og plastisk kirurgi. Innenfor den rent kosmetiske verdenen er behandlingen bedre kjent for Drakulabehandling. I vår klinikk bruker vi behandlingsgenerasjonen etter PRP, nemlig iPRF, og på sikt vil vi kunne tilby ADSC (Adipose Derived Stem Cells), «serum» som vi høster fra pasientens fettvev på magen.

 

Serumet vi henter ut av blodet består blant annet av stamceller som produserer nye celler og vekstfaktorer som reparerer de som er ødelagte. Det er det som kalles å regenerere. På den måten gjør blodet ditt deg friskere slik at du for eksempel utsetter en operasjon, og kanskje også slipper å gjennomføre den.

 

Forskning på Mayo Clinic

Mayo Clinic Hospital har tre store klinikker i USA. De behandler tusenvis av pasienter fra hele verden hvert eneste år. Men de er også verdensledende på forskning på regenerativ medisin der man tar i bruk stamcelleteknologi, og «over there» brukes det til langt mer enn hårtap og vonde ledd.

De bruker regenerativ stamcellebehandling til behandling av skader i hjerne og ryggmarg, problemer i hjerte, lunge, bukspyttkjertel og nyrer, fødselsskader, ledd og mye mer. Og det er nettopp det at man kan bruke det mest naturlige i hele verden, nemlig blodet ditt, til gjøre kroppen friskere som er så utrolig spennende. Det er en skånsom behandling, og nettopp fordi det er dine egne stamceller som gjør selve helbredelsesprosessen så får du ingen negative reaksjoner eller allergier.

 

Denne formen for medisin er fremtiden, og vi kan bare ane konturene for hvilke muligheter det kan gi.
Hvordan behandlinger med stamceller faktisk fungerer kan være vanskelig å forstå for en hver. Mayo Clinic har laget en veldig informativ video som forklarer det meste. Den kan du se under.

Video:

Regenerative Medicine at Mayo Clinic

Comments are closed.

advanced-floating-content-close-btn

Har du spørsmål om vår stamcellebehandling?  Send til Messenger