E
R
X
O
T
T
EXORT

Derfor gir medisinsk hudpleie best Regenerative-resultat!

Derfor gir medisinsk hudpleie best Regenerative-resultat!

Liker du å trene? Ja, da vet du at riktig kosthold er viktig for at kroppen skal yte best mulig. Om du i tillegg er interessert i å øke muskelmasse eller gå ned i vekt, så må du tilpasse kostholdet ditt til det du ønsker å oppnå. Hva du dytter i deg er viktig både før du trener og etter at treningsøkten er ferdig. Og skal du for eksempel på en lang sykkeltur, så er det viktig å ha med seg næringsrik mat slik at du orker å gjennomføre treningsøkten.

Det er mye mat som er bra! For eksempel så er eple, brokkoli og salat bra for kroppen. Men det holder ikke til en hard treningsøkt, og i alle fall ikke om du har tenkt til å sykle eller løpe noen mil. Et eple kontra en fullkorns brødskive med egg – du vet hva du sykler lengst på!

 

Regenerative hudbehandling kan sammenlignes med en hard treningsøkt. Klart du får et visst resultat om du aldri eller sjelden bruker noen form for hudpleie eller alltid går for rimeligste sort i matbutikken. Men på lik linje som at kroppen ikke tåler harde treningsøkter utelukkende på salatblader, så tåler heller ikke huden en Regenerative hudbehandling uten målrettet næring for huden.

 

Cosmeceuticals

Vi i Regenerative ønsker at du skal få mest mulig ut av behandlingene dine slik at du blir 100% fornøyd. Du skal sitte igjen med at behandlingen, og eventuelt behandlingskuren, skal være verdt hver eneste krone. Derfor anbefaler vi at du går på cosmeceuticals hudprodukter som er tilpasset din hudtype. Cosmesceuticals er konsentrert, medisinsk hudpleie som nærer og forbereder huden maksimalt.

Det er viktig at du starter med produktene allerede et par uker før behandlingen slik at huden er forberedt og klar til å ta i mot en Regenerative hudbehandling. Cellene blir skjerpet slik huden klarer å respondere best mulig på behandlingen. Det er også viktig at du bruker produktene under hele kuren og i etterkant.

AVST

Vi bruker AVST-produktene fra Environ. Det er en serie som er basert på vitamin A, et vitamin som er essensielt for å holde huden ungdommelig. Produktene setter i gang prosesser i huden som gjør at huden fornyer seg, akkurat som våre Regenerative-behandlinger.

Produktene er veldig aktive, og derfor kreves det konsultasjon på produktene slik at du ikke risikerer noen reaksjoner på huden din. Du får derfor kun kjøpt produktene på klinikken vår på Majorstua!

Comments are closed.

Har du spørsmål om vår stamcellebehandling?  Send til Messenger